Únor 2012

The Lying Game - Information

15. února 2012 v 19:17 | Faye |  TLG › Information

Emma, dívka vyrůstající v péči náhradních rodičů, má dvojče, o kterém dosud nevěděla. Její sestra Sutton však naopak vyrůstala v zámožné rodině. Po jejich setkání se dívky rozhodnou vyměnit si svá místa a zjistit pravdu o svém původu a proč byly rozděleny. Po počátečním nadšení se však Emma dozvídá, že její sestra zmizela, a na ní je, aby ji našla a zachránila.
zdroj: csfd.cz

Hrají:
Alexandra Chando - Emma Becker / Sutton Mercer
Blair Redford - Ethan Whitehorse
Kirsten Prout - Charlotte "Char" Chamberlin
Alice Greczyn - Madeline "Mads" Rybak
Allie Gonino - Laurel Mercer
Sharon Pierre Louis - Nisha Randall
Christian Alexander - Thayer Rybak

Facts

15. února 2012 v 18:26 | Faye |  Facts
Celé jméno: Alexandra Chando
Přezdívka: Ali
Datum narození: 28.7. 1986
Místo narození: Bethlehem, Pennsylvánie, USA
Věk: 25
Výška: 5′ 3″ (1.60 m)
Vlasy: Hnědé
Oči: Hnědé

Filmography

15. února 2012 v 18:17 | Faye |  Filmography
• Movies
2002 - House Blend (Jenna Harper)
2011 - The Bleeding House (Gloria)

• TV Shows
2005-2009 - As the World Turns (Maddie Coleman)
2006 - True Life (Herself)
2009 - Rockville CA (Deb)
2009 - Sherri (Cab Passenger)
2010 - Medium (Melissa Treynet)
2010 - Glory Daze (Annabelle)
2011 - Talent (Danielle Anderson)
2011-???? - The Lying Game (Emma Becker / Sutton Mercer)

Biography

15. února 2012 v 18:10 | Faye |  Biography
Alexandra Chando začala hrát ve veřejném divadle když jí bylo 8. Na střední škole se zúčastnila mnoha her a vystupovala v čele obou Anything Goes a Our Miss Brooks. Chando se objevila jako Jenna v pilotní epizodě seriálu WB, House Bland a objevila se jako hráč v pilotní epizodě seriálu na FOX, Fertile Ground. Také strávila čas v Los Angele, kde byla testována na obrazovce pro několik pilotních scén v 2004 a 2005. Alexandra se připojila k obsazení As the World Turns 27. července 2005 jako Madeline "Maddie" Coleman, Henryho sestra. Získala nominaci na cenu Emmy za Outstanding Younger Actress v Drama seriálu v roce 2007. Také se objevila v reklamách na Burlington Coat Factory a v kampaňi Philip Morris Anti-Smoking. Více než šest let také zpívala státní hymnu na Little League All Star Games. Vystudovala herectví s Alanem Langdonem of Circle v Square v New Yorku. V roce 2008 byla obsazena jako Debbie v Rockville, CA, kterou vytvořil Josh Schwartz (The O.C., Gossip Girl, Chuck). To běželo na TheWB.com na jaře roku 2009. 23. září 2009, se vrátila k As the World Turns jako Maddie. 14.května 2010 dělala hostující vystoupení v populárním dramatu CBS, Medium, jako dobrovolnice pro aktivisty za práva zvířat. V říjnu 2010 dostala roli v novém seriálu ABC Family, The Lying Game, který je založený na knize Sary Shepard, která napsala také Pretty Little Liars.
zdroj: osobnosti.cz

Apply?

15. února 2012 v 17:57 | Faye
Chcete s tímto blogem spřátelit? Stačí napsat do komentářů:

• Jméno
• Blog
• Proč chceš spřátelit?

Jinak, obíhám tak 3x do týdne tak byste měli taky, a hlavně psát komentáře k článku, žadný
"Ahoj SB obíhám" atd.

Site

14. února 2012 v 16:51 | Faye
• Apply?
Update


The Lying Game

14. února 2012 v 16:48 | Faye

Alexandra

14. února 2012 v 16:47 | Faye
News
Facts
Videos